Het platform van Real-Time Road Inspection

De actuele situatie op de weg bekijken? Met het platform van Real-Time Road Inspection heb je altijd actueel beeld beschikbaar. Wij bieden een online platform dat jouw werkvoorbereiding makkelijker, veiliger en duurzamer maakt. Het platform is opgenomen in de CO₂-prestatieladder (trede 3). Ontdek wat ons platform voor jouw project kan betekenen.

Laptop Road

Hoe gebruik je het platform van RTRI?

Beheerders van de openbare ruimte en het wegennet zijn nu vaak onderweg. Er is altijd wel een weg, verlichting mast of bouwlocatie die gecontroleerd moet worden.

Met het platform kun je als gebruiker via een kaart gericht zoeken naar beelden van de actuele situatie van een specifieke locatie of over de lengte van een bepaald traject.

Ook is het mogelijk om gemarkeerde situaties direct inzichtelijk te krijgen en, afhankelijk van de situatie, actie te ondernemen. Calamiteiten kunnen eenvoudig worden gemarkeerd door gekoppelde app-gebruikers.
De voordelen

Dankzij Real-Time Road Inspection hoeven er minder mensen de weg op en worden onnodige kilometers voor inspectiebezoeken, werkopnames, schouwen, controles voorkomen.

 

Door het gebruik van het RTRI-platform kun je direct inspelen op situaties die noodzakelijk onderhoud vragen of veiligheid in geding is. Je kunt snel schakelen en altijd de actuele situatie van jouw project op de openbare weg inzien. Zo bespaar je zelf op mankrachten, worden er veel onnodige kilometers bespaard én CO₂.

Realtime weginspectie

Automatisch wegen in kaart brengen terwijl je rijdt.

Inzicht via online platform

Makkelijk actuele beelden bekijken, beheren of downloaden.

Kostenbesparend

Met minder mankracht sneller en efficiënter problemen oplossen.

Veilig

Minder weggebruikers leiden tot veiliger weggebruik.

Markeer- en routefunctie

Afwijkingen in een traject registreren met 1 druk op de knop en een route-export functie in het platform.

Vraag een demo aan

Met het gebruik het platform van RTRI heb je altijd actueel beeld en bespaar je tijd, geld én reduceer je direct CO2!

Ben je benieuwd naar het platform en de app? Ontdek alle mogelijkheden tijdens een gratis demonstratie van een van onze experts.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een live of online demonstratie, jij bepaalt. 

Actueel beeldmateriaal

Door gebruik te maken van Real Time Road Inspection besparen bedrijven en organisaties CO₂-uitstoot, tijd en onnodige kosten door tijdig inspecties met de auto uit te voeren en op tijd onderhoud uit te voeren. Door deze visuele inspecties beschikken bedrijven en organisaties altijd over actueel beeldmateriaal.  

Zo kan de huidige situatie geanalyseerd worden en het verschil tussen voor en na onderhoud bekeken worden. 

Maar Real Time Road Inspection is meer dan alleen het inspecteren van de weg. Naast het beheren van de weg is RTRI ook te gebruiken voor de inspectie van de wegmarkering, bushokjes, straatverlichting, borden, groenvoorzieningen, bouwplaatsen en ga zo maar door.