Real-Time Road Inspection voor de platformgebruiker

Bekijk de actuele situatie op de weg met Real-Time Road Inspection. Het online platform dat jouw werkvoorbereiding makkelijker, veiliger en duurzamer maakt.

Laptop Road

Hoe gebruik je RTRI?

Beheerders van de openbare ruimte en het wegennet zijn nu vaak onderweg. Er is altijd wel een weg, verlichting mast of bouwlocatie die gecontroleerd moet worden.

Met het platform kun je als gebruiker via een kaart gericht zoeken naar beelden van de actuele situatie van een specifieke locatie of over de lengte van een bepaald traject.

Ook is het mogelijk om gemarkeerde situaties direct inzichtelijk te krijgen en, afhankelijk van de situatie, actie te ondernemen. Calamiteiten kunnen eenvoudig worden gemarkeerd door gekoppelde app-gebruikers.

De voordelen

Dankzij Real-Time Road Inspection hoeven er minder mensen de weg op en worden onnodige kilometers voor inspectiebezoeken, werkopnames, schouwen, controles voorkomen.

Door het gebruik van het RTRI platform worden dus veel onnodige kilometers bespaard, CO gereduceerd en kan direct worden ingespeeld op situaties die noodzakelijk onderhoud vragen of waar veiligheid in het geding is.

Realtime weginspectie

Automatisch wegen in kaart brengen terwijl je rijdt.

Inzicht via online platform

Makkelijk actuele beelden bekijken of downloaden.

Kostenbesparend

Met minder mankracht sneller problemen oplossen.

Veilig

Minder weggebruikers leiden tot veiliger weggebruik.

Markeerfunctie

Afwijkingen registreren met 1 druk op de knop

Vraag een demo aan

Wegopnamen maken met de app Real-Time Road Inspection is gratis. De beelden bekijken via het online platform is eenvoudig.

Wil je weten hoe het werkt? Vraag dan een demo aan!

Actueel beeldmateriaal

Door gebruik te maken van Real Time Road Inspection besparen bedrijven en organisaties CO₂-uitstoot, tijd en onnodige kosten door tijdig inspecties met de auto uit te voeren en op tijd onderhoud uit te voeren. Door deze visuele inspecties beschikken bedrijven en organisaties altijd over actueel beeldmateriaal.  Zo kan de huidige situatie geanalyseerd worden en het verschil tussen voor en na onderhoud bekeken worden.

Maar Real Time Road Inspection is meer dan alleen het inspecteren van de weg. Naast het beheren van de weg is RTRI ook te gebruiken voor de inspectie van de wegmarkering, bushokjes, straatverlichting, borden, groenvoorzieningen, bouwplaatsen en ga zo maar door.