Real-Time Road Inspection voor de appgebruiker

Met de gratis RTRI-app maak jij beelden tijdens jouw route zonder dat je iets hoeft te doen! Deze beelden worden vervolgens opgeslagen in het online platform van Real-Time Road Inspection zodat gebruikers deze route zelf niet nogmaals hoeven te rijden. Daarmee draag jij dus bij aan het reduceren van CO₂ en worden calamiteiten direct gemeld!

Hoe gebruik je de RTRI App?

Het maken van opnamen van de weg en openbare ruimte is met app Real-Time Road Inspection is gratis en gemakkelijk te doen. Download eerst de app, zorg dat de telefoon de omgeving goed kan fotograferen en rijden maar!

Wanneer er een calamiteit in de openbare ruimte of op de weg is, kan dit direct worden gemeld met de markeerfunctie.

Calamiteiten kunnen te maken hebben met slecht wegdek, een beschadigde vangrail, maar ook een boom op de weg of een bushokje waarvan het glas kapot is.

De beelden worden automatisch via wifi of zelfs direct onderweg via mobiele data geüpload naar het platform. Daardoor zijn ze direct beschikbaar.

De voordelen

Doordat jij beelden maakt met de app, hoeft de platformgebruiker minder vaak de weg op. Deze kan met de actuele beelden op afstand inspecties uitvoeren of werkzaamheden voorbereiden. Zo heb jij direct invloed op het reduceren van de CO₂ uitstoot.

Bovendien ontstaat er door de app minder verkeersdrukte en daarmee veiliger weggebruik. Doordat de app de opnames automatisch maakt en MONO rijden ondersteunt, is het gebruik van de app veilig. De app maakt alle gezichten en kentekens op foto’s onherkenbaar en is daarmee volledig AVG-proof.

Tot slot zorg jij ervoor dat een gekoppelde platformgebruiker direct op de hoogte is van calamiteiten. Deze kan de gemarkeerde problemen dan zo snel mogelijk oplossen. Hierdoor wordt verdere schade aan de omgeving voorkomen en blijft deze voor de bewoners en weggebruikers zo optimaal mogelijk!

Veilig

Minder weggebruikers leiden tot veiliger weggebruik.

Markeerfunctie

Afwijkingen registreren met 1 druk op de knop

Download de app gratis

De app Real-Time Road Inspection is beschikbaar in de App Store en Google Play Store. Download ‘m nu en start met opnemen!