Over de mobiele app van Real-Time Road Inspection

Met de gratis mobiele app van Real-Time Road Inspection maak jij beelden tijdens jouw route zonder dat je iets hoeft te doen! Deze beelden worden vervolgens opgeslagen in het online platform van Real-Time Road Inspection zodat gebruikers deze route zelf niet nogmaals hoeven te rijden. Daarmee draag jij dus bij aan het reduceren van CO₂ , een veiliger wegennetwerk en minder files! Zo worden calamiteiten direct gemeld en kunnen de werklieden direct efficiënt en duurzaam te werk gaan. 

Download de app direct. Samen duurzaam op weg naar actuele beelden!

Hoe gebruik je de RTRI App?

Met de RTRI-app maak je gemakkelijk en gratis opnamen van de weg en de openbare ruimte.  Met het gebruik van de gratis app van RTRI draag je bij aan een veiliger wegennetwerk, minder files én reduceer je direct CO2! Download eerst gratis de app in de App Store of Google Play, zorg dat de telefoon de omgeving goed kan fotograferen en rijden maar! 

Wanneer er een calamiteit in de openbare ruimte of op de weg is, kan je dit direct melden met de markeerfunctie. Calamiteiten kunnen te maken hebben met slecht wegdek, een beschadigde vangrail, maar ook een boom op de weg of een bushokje waarvan het glas kapot is. De beelden worden automatisch via wifi of zelfs direct onderweg via mobiele data geüpload naar het platform. Daardoor zijn ze direct beschikbaar voor de platformgebruikers.

Wil je meer informatie over het gebruik van de app en stapsgewijs geholpen worden? Download dan geheel gratis de gebruikersinstructie.

Met de app kan je direct foto’s maken met de camera van de smartphone. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om connectie te maken met een geselecteerde dashcam. *

 * Voor deze functie is minimaal een Samsung uit de S-serie (vanaf S10), een Apple iPhone (vanaf 10) of andere toestel met overeenkomstige hardware nodig.

De voordelen

Doordat jij beelden maakt met de app, hoeft de platformgebruiker minder vaak de weg op. Deze kan met de actuele beelden op afstand inspecties uitvoeren of werkzaamheden voorbereiden. 

  •       Je hebt direct invloed op het reduceren van de CO₂ uitstoot.
  •      Je draagt bij aan een veiliger wegennetwerk met minder verkeersdrukte.
  •     Je draagt bij aan het snel en efficiënt oplossen van verkeershinder en calamiteiten.
  •     Je kunt de app altijd automatisch en veilig gebruiken (MONO).
  •      Er wordt professioneel omgegaan met privacygevoelige informatie (AVG-proof).
  •      Je draagt bij aan het snel en efficiënt oplossen van verkeershinder en calamiteiten

 

Als appgebruiker zorg je dat een gekoppelde platformgebruiker direct op de hoogte is van calamiteiten. Deze kan de gemarkeerde problemen dan zo snel mogelijk oplossen. Hierdoor wordt verdere schade aan de omgeving voorkomen en blijft deze voor de bewoners en weggebruikers zo optimaal mogelijk!

Veilig

Minder weggebruikers leiden tot veiliger weggebruik.

Markeerfunctie

Afwijkingen registreren met 1 druk op de knop

Download de app gratis

De app Real-Time Road Inspection is beschikbaar in de App Store en Google Play Store. Download ‘m nu en start met opnemen!