Case: gemeenten

De buitenruimte goed in beeld

Een (lagere) overheid is verantwoordelijk voor het beheer en in het in stand houden van groenonderhoud, bebording, afzettingen, wegdek, belijning, vuilafvoer en het evt. herstellen van schades

Het platform van Real-Time Road Inspection biedt ondersteuning op al deze vlakken. Met actuele beelden is de staat van de buitenruimte goed in beeld.

Een andere toepassing voor ene beheerder betreft het opnemen van de stand van zaken vóór en ná de uitvoering van werkzaamheden. In samenspraak met de aannemer kan zo een gedocumenteerd opname dossier worden aangelegd (al of niet m.b.v. de routefunctie).

De routefunctie tot slot geeft de beheerder een periodiek (per dag/week/maand) beeld van de de staat van de weg over een vooraf aangegeven route.

Gebruiker van een gemeente: “Ik gebruik de beelden van het Real-Time platform regelmatig om te kijken hoe het groenonderhoud er bij staat. De route export functie is daarbij heel handig, omdat ik direct de meeste recente beelden binnen krijg. Zo kan ik eenvoudig bepalen of we bijvoorbeeld de collega’s van het groenonderhoud in moeten schakelen.”

Of ten behoeve van de openbare verlichting. “Met behulp van Real-Time Road Inspection heb ik een goed beeld van de staat van de verlichting. Zeker nu de dagen weer korter worden. We kunnen nu sneller actie ondernemen om defecte verlichting te herstellen, wat de veiligheid ten goede komt.”

Vraag een demo aan

Wegopnamen maken met de app Real-Time Road Inspection is gratis. De beelden bekijken via het online platform is eenvoudig.

Wil je weten hoe het werkt? Vraag dan een demo aan!