Beheer en onderhoud openbare ruimte

Onder de openbare ruimte vallen veel zaken. Denk aan bomen, straatmeubilair, lichtpunten, pleinen, parken, wegen, tunnels, verkeerslichten, borden en ga zo maar door.

Inspectie openbare ruimte

Het kost veel tijd om alle elementen van de openbare ruimte in kaart te krijgen en om deze te onderhouden. Tijd die de meeste organisaties niet hebben doordat zij veelal met het onderhoud bezig zijn. Dit heeft vaak tot gevolg dat er achterstallig onderhoud ontstaat, wat kan leiden tot gevaarlijke situaties.

Het zou erg efficiënt en milieuvriendelijk zijn om tijdens het uitvoeren van onderhoud, direct een inspectie aan de openbare ruimte uit te voeren. Hierdoor wordt er tijd bespaard en kan onderhoud op tijd worden uitgevoerd waardoor kosten aanzienlijk dalen.

Actueel beeldmateriaal voor de openbare ruimte

Het uitvoeren van een inspectie tijdens het uitvoeren van onderhoud kan met RTRI. Door middel van de gratis te downloaden app kunnen afbeeldingen van de weg gemaakt worden. Deze afbeeldingen worden direct geüpload naar het platform. Op het platform kan de beheerder de actuele beelden bekijken.

Zo kan de huidige situatie geanalyseerd worden en het verschil tussen voor en na onderhoud bekeken worden. Hierdoor is er volledige controle over de openbare ruimte door middel van actuele beelden.

Is RTRI iets voor jou?

Wegopnamen maken met de app Real-Time Road Inspection is gratis. De beelden bekijken via het online platform is eenvoudig.

Wil je weten hoe het werkt? Vraag dan een demo aan!