Wie zijn wij?

Real-Time Road Inspection is een enthousiaste organisatie die met moderne technologie bijdraagt aan een beter milieu, een grotere verkeersveiligheid en meer efficiency.

Waarom doen we dit?

Ons team heeft een achtergrond in de infra. Het idee is geboren bij Andries Takke. Hij zat veel op de weg en al rijdend zag hij ontzettend veel afwijkingen in de infrastructuur. “We zien onderweg heel veel. Waarom doen we niks met die informatie?”

Het idee voor Real-Time Road Inspection was geboren. De afgelopen jaren heeft hij samen met een team van experts hard gewerkt aan de app en het online platform en in april 2021is Real-Time Road Inspection gelanceerd.

Wij gebruiken moderne maar voor iedereen toegankelijke technologie en bieden zo klanten de mogelijkheid om hun werk efficiënter, veiliger en duurzamer uit te voeren. RTRI kijkt nadrukkelijk óver de grenzen van individuele bedrijven heen en zoekt in de keten naar verdere CO2  reductie.

Realtime weginspectie

Automatisch wegen in kaart brengen terwijl je rijdt.

Inzicht via online platform

Makkelijk actuale beelden bekijken of downloaden.

Kostenbesparend

Met minder mankracht sneller problemen oplossen.

Duurzaam

Minder CO -uitstoot.

Veilig

Veiliger weggebuik door app die MONO rijden ondersteunt.

Markeerfunctie

Afwijkingen registreren met 1 druk op de knop.

Wie wij zijn

Bij Real-Time Road Inspection hebben we een professionele kijk op de weg. We hebben ruime ervaring in de infrastructuur en assetmanagement. We snappen dus wat er komt kijken bij jouw projecten. Met ons platform maken we jouw werk graag makkelijker en veiliger.

Jan Kroon

Directeur Real-Time Road Inspection

Martijn van Nierop

Projectleider

Meer weten?

Laat een bericht achter. Je krijgt binnen 2 werkdagen antwoord.

Vraag een gratis demo aan

Wegopnamen maken met de app Real-Time Road Inspection is gratis. De beelden bekijken via het online platform is eenvoudig.

Wil je weten hoe het werkt? Vraag dan een demo aan!