Slecht wegdek melden

Wilt u schade melden aan de weg of zijn er andere calamiteiten in de openbare ruimte? Door middel van de Real-Time Road Inspection app kunt u schade melden.

 

Hoe kan ik schade melden?

Wanneer u de gratis app downloadt kunt u uw ritten filmen. De app verstuurd automatisch foto’s van de weg naar de wegbeheerder. De wegbeheerder markeert de problemen op en rondom de weg. Maar u kunt dit zelf ook doen. Door simpelweg op de markeer button te drukken, geeft u aan dat er een probleem op of rondom de weg is.

Waarom de Real-Time Road Inspection app downloaden?

  1. Minder CO2-uitstoot: Doordat u uw ritten filmt, hoeft de wegbeheerder zelf niet de weg op om de wegen te controleren. Hierdoor ontstaat er minder CO2-uitstoot
  2. Kostenbesparend: door uw beelden zijn de calamiteiten op en rondom de weg eerder in beeld. Hoe eerder een calamiteit wordt opgelost, hoe lager de kosten zijn.
  3. Uw veiligheid: naast dat een goed wegdek van belang is, wordt de app ondersteund door MONO. Hierdoor wordt u niet afgeleid tijdens het rijden
  4. AVG-proof: de app maakt alle gezichten en kentekens op foto’s onherkenbaar, dit is wel zo AVG-proof.

Gratis app

Wegopnamen met de app van Real-time Road Inspection is gratis! Bent u een wegbeheerder? Dan hebben wij een online platform om de beelden te bekijken.