Cases

Ben je benieuwd hoe je de app en het platform kunt gebruiken? Lees hier enkele voorbeelden.

Het platform is te gebruiken voor verschillende soorten onderhoud van de openbare ruimte en het wegennet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de onderhoud van bushokjes, belijningen van wegen, groenvoorzieningen en wegen.

Verkeersvoorzieningen

Met behulp van RTRI kan een bedrijf dat zich bezighoudt met het plaatsen, in stand houden en verwijderen van verkeersvoorzieningen en/of wegafzettingen uitstekend gebruik maken van actuele beelden om de veiligheidssituatie ter plekke op afstand te kunnen monitoren.

Belijning en wegmarkering

Met behulp van RTRI kan de specialist belijning en wegmarkering de situatie voorafgaand aan het werk én na afloop van het werk in beeld brengen.

Aannemer

Met behulp van RTRI kan een aannemer t.b.v. de interpretatie van bestekken, calculatie en projectvoorbereiding uitstekend gebruik maken van actuele beelden om de situatie van de geplande werkzaamheden en/of het project ter plekke op afstand te kunnen monitoren.

 

Gemeenten

Een (lagere) overheid is verantwoordelijk voor het beheer en in het
in stand houden van groenonderhoud, bebording, afzettingen, wegdek,
belijning, vuilafvoer en het evt. herstellen van schades.

Openbare ruimte

De beheerder van de openbare ruimte is o.a. verantwoordelijk van het monitoren van de staat van wegen, bermen, asfalt, belijning etc.. De beheerder kan dus goed gebruik maken van actuele beelden om de situatie in zijn/haar beheersgebied op afstand te kunnen monitoren. De beelden kunnen aanleiding zijn voor nadere inspectie en/of actie tot reparatie.

Realtime inspectie app

Benieuwd hoe jij RTRI kan inzetten bij jouw dagelijkse werk? Onze experts plannen graag een afspraak voor een presentatie (dat kan ook online) om de mogelijkheden toe te lichten.