Case: specialist in belijning en wegmarkering

Het werk goed in beeld

Met behulp van RTRI kan de specialist belijning en wegmarkering de situatie voorafgaand aan het werk én na afloop van het werk in beeld brengen.

Daarnaast kan (bijv. in geval van een onderhoudscontract) sprake zijn van het op afstand monitoren van de stand van zaken op de weg en de staat van de belijning. Op deze wijze kan het eigen werk gecontroleerd worden.

De markeerfunctie vormt tevens een signaal voor een werkvoorbereider voor het ondernemen van actie voor herstel van de belijning of het maken van een plan daarvoor. Ook de meldingen gedaan door de klant kunnen met RTRI opgevolgd worden.

De onderweg gemaakte foto’s zijn ca. 10-15 minuten later beschikbaar op het platform

De foto toont aan dat  goed zichtbaar is of de belijning nog goed/aanwezig is, hoe ernstig de slijtage is, of de uitgevoerde werkzaamheden conform opdracht goed is uitgevoerd en /of de wegmarkeringen goed zichtbaar na verloop van tijd.

“Op ons vorige project werd in de ochtend nieuwe belijning op een stuk wegdek aangebracht. Diezelfde middag stonden de beelden van het resultaat in het platform. En we konden het verschil en resultaat mooi terugzien, omdat de beelden van een aantal dagen daarvoor ook beschikbaar waren. Deze hebben we ook gebruikt om onze klant te informeren.”

Vraag een demo aan

Wegopnamen maken met de app Real-Time Road Inspection is gratis. De beelden bekijken via het online platform is eenvoudig.

Wil je weten hoe het werkt? Vraag dan een demo aan!