Ook Gemeente Eindhoven is om, van Real-Time Road Inspection

Goed nieuws! Ook Gemeente Eindhoven gaat op pad met Real-Time Road Inspection. 

Bij de Gemeente Eindhoven, zocht Martijn van Rooij, (senior beheerder) daarin de samenwerking met hun vaste onderhoudsaannemer De Krom b.v. uit Etten-Leur. 

Samen gaan ze duurzaam op weg naar actuele beelden en maken ze efficiënt gebruik van het RTRI-platform. 

Bij de gemeente Eindhoven staan innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel. Tegelijk ligt er in een stad van deze omvang een significante beheer- en onderhoudsopgave. Ze stelde aan De Krom maar liefst 10 dashcams ter beschikking om met hun elektrische(!) voertuigen de buitenruimte duurzaam in kaart te brengen. 

Als verantwoordelijk beheerder gaat Eindhoven nu de actuele beelden gebruiken voor opleveringsdoeleinden, in discussies met gebruikers over de buitenruimte en vergelijk van de oude- en nieuwe situatie ter plekke. Zo kunnen andere partijen die in Eindhoven actief zijn hier ook weer gebruik van maken. Een win-win situatie dus!

Bedankt voor deze duurzame samenwerking en veel veilige kilometers toegewenst!

Vraag een gratis demo aan!

Bent u nieuwsgierig over het platform en de applicatie van Real-Time Road Inspection? Vraag een gratis demonstratie aan! Wij vertellen u alles over RTRI en u kunt direct vragen stellen.

Waarom is verduurzamen als bedrijf belangrijk? 

Heel Nederland verduurzaamd en bedrijven kunnen niet achterblijven. Als we met z’n alle in het bedrijfsleven niet snel verduurzamen, komt het ons anders duur te staan. Het boek ‘Netto Positief’ van voormalig topman Unilever, Paul Polman, met expert op het gebied van duurzaam ondernemen, Andrew Winston, gaat hier dieper op in.

Ze beschrijven, voor het eerst, belangrijke ervaringen van Unilever en andere mondiaal ondernemende pioniers: dat het je bedrijf winst kan opleveren door de wereldproblemen te helpen oplossen in plaats van ze te veroorzaken. Bedrijven moeten netto positief worden: door meer aan de wereld te geven dan ervan te nemen. Dit is geen utopisch verzinsel. Er zijn al genoeg moedige leiders die dit bewerkstelligen. Met een duidelijke visie zet Netto positief de principes en praktijken uiteen die zullen bijdragen aan de veranderingen en transformaties die de wereld zo hard nodig heeft.

“Als de zeespiegel blijft stijgen, de biodiversiteit afneemt en de sociale ongelijkheid toeneemt, kan ook het bedrijfsleven niet langer wegkijken of de verantwoordelijkheid bij de overheid blijven leggen.”

Hoe draag je met RTRI bij aan duurzaamheid?

Ook wij merken met Real-Time Road Inspection dat je er met innovatieve duurzame ideeën nog niet bent. Het vergt meer bewustwording en gedragsverandering en dat begint binnenin het bedrijf.  

Te veel mensen vergeten dit, maar onthoud: Het bedrijfsleven moet het voortouw nemen in verduurzaming en ‘meer geven aan de maatschappij dan het neemt’.

Het bedrijfsleven móet innoveren en verduurzamen; met de RTRI-app zijn we samen duurzaam op weg naar actuele beelden! Zodat gebruikers van het platform efficiënter kunnen werken en er minder auto’s de weg op hoeven omdat er altijd actueel beeld beschikbaar is.

De beelden zijn moeiteloos te koppelen met andere platforms op het vlak van asset management. Iedereen die met de app onderweg is, draagt al bij aan het reduceren van CO2 uitstoot omdat er zo minder werklieden de weg op moeten. 

Wilt u ook bijdragen aan deze doelstelling? En heeft u daarnaast ook interesse in het altijd en over inzicht hebben in actueel beeld? 

Draag ook bij aan een veiliger, duurzamer en efficiënter wegennetwerk. Vraag een gratis demonstratie aan www.realtimeroadinspection.com 

 

Wat betekent de CO₂ -prestatieladder op het gebied van duurzaamheid?

 

Real-Time Road Inspection is onderdeel van de CO₂-prestatieladder. De CO₂-Prestatieladder is hét duurzaamheidsinstrument van Nederland dat bedrijven en overheden helpt bij het reduceren van CO₂ en kosten. Ook Krinkels is zich bewust van de CO₂-reductie: “We zijn bekend met de CO₂-prestatie ladder en als bedrijf zijn we hier ook continu mee bezig. We zijn daarin ook gecertificeerd. Voor ons is het ook belangrijk dat Real-Time Road Inspection van toegevoegde waarde.”

 

Voor meer informatie over de CO₂-prestatieladder, klik hier of op de onderstaande button.